Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

About
De ce Offline Coach?

…Pentru că am realizat după mai bine de 10 ani lucrați într-o multinațională cât de importanți sunt în viața noastră profesională (și nu numai) oamenii care știu, dar mai ales vor să transmită mai departe cunostințelor lor, experiența lor; oamenii care contribuie la formarea noastră.

… Pentru că am simțit pe pielea mea lipsa unui astfel de coleg, prieten, interlocutor, șef (numiți-l cum vreți) care să te ajute să iți fixezi câteva repere extrem de importante, mai ales la început de drum sau în acele situații când nu ști direcția în să te îndrepți.

… Pentru că sunt convins de faptul că împărtășindu-vă ceea ce mi-am propus: experiențele mele, perspectiva din care văd eu lucrurile și ideile mele, poate veți reuși să vă inspirați și în cele din urmă să deveniți un salariat mai bun / un coleg mai bun / prieten mai bun / un “patron” mai bun / sau poate veți reuși să întelegeți mai bine ce se intamplă în jurul vostru / sau poate veți reuși să vă întelegeți mai bine (cu)șeful… sau poate nu vă va folosi la nimic, pe moment.

Eu mă voi strădui să fac în așa fel încât să va ofer cel puțin o lectură usoară, placută dar mai ales instructiv-educativă !

offline coach

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment

CommentLuv badge
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our Feed