Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Cea mai mare gafă … EVER!

nobodys-perfect_155892541_thumb(întâmplare reală, distractivă)

A fost odată ca niciodată, ca dacă nu era nu s-ar fi povestit…
A fost odată un salariat model, carismatic, plin de viață, simpatic, săritor, descurcăreț, voios… etc., ce mai, numai bun să-l pui pe rană nu alta.
Și cum era el așa la început de activitate și cum avea și un șef tânăr cu care se înțelegea de mi-nu-ne, era doar o chestiune de timp până să o “comită” într-un asemenea hal de’ să îl țină minte și florile din ghiveci.

Era o zi de vară calduroasă. Agitație mare în jur… clienți, salariați, șefi, toată lumea avea treabă, toată lumea era îmbrăcată regulamentar în ținută business. Salariatul nostru și el purta cu mândrie ce avea prin dulap, respectiv o cămașă albastră și o pereche de pantaloni de stofă deschiși la culoare. Nimic neobișnuit până aici doar că ținuta NU era … perfectă.

De ce? Pentru că pantalonii de stofă business intraseră puțin la apă, erau puțin mulați și scoteau în evidență fundul partea dorsală a salariatului model, carismatic, plin de viață și numai bun de pus pe rana deschisă. (dacă înțelegeți ce vreau să spun). Și chiar dacă la momentul respectiv, deși salariatul cântărea cu aproximativ 15kg mai puțin, tot avea ce scoate în evidență, credeți-mă, îl cunosc.

Cu acest mic defect vestimentar (să zicem), în ziua respectivă toți colegii, dar absolut toți, făceau glume pe seama “evidențelor”, inclusiv șeful, care, în ziua respectivă nu l-a scos pe săracul din apelativul “POPONEȚ”, indiferent de prilej.
Poponeț în sus, poponeț în jos, poponeț trimite-mi situația “x”, poponet cum stăm cu vânzările, ce cauți cu poponețul ăsta la serviciu, poponeț te aștept până la mine … ș.a.m.d.

La un moment dat sună telefonul fix (era șeful):
- Vino pâna la mine, te rog, să preiei un client, este o prietenă de a mea pe care nu am mai văzut-o din copilărie!
- Ok, răspunde salariatul.

După câteva secude omul zilei intră în biroul șefului. Găsește o atmosferă mega destinsă, se râdea în hohote (șeful, prietena și soțul prietenei). Politicos, dă mâna cu doamna, se prezintă; dă mâna cu domnul, se prezintă … la care soțul prietenei îi spune râzând:

“- Încântat, poponeț!” și continuă să râdă.

Salriatul model, carismatic și plin de viată, având certitudinea și toate elementele că se glumește pe seama poponețului care l-a consacrat în ziua respectivă, ce credeți că face?

Face o jumătate de piruetă, își întoarce poponețul și-l bate cu palma în fața audienței, confirmând parcă faptul că au de ce râde spectatorii… :O)

S-a terminat gluma, s-a terminat porția de râs, salariatul a poftit clienții la el în birou ca să îi preia, căci doar de aia l-a chemat șefu’… i-a preluat, și-a făcut treaba pentru care era plătit și pentru finalizare a solicitat buletinul soțului prietenei pe care șeful nu o mai văzuse din copilărie.

Acum este atunci… Ghici care era numele de familie al soțului și al prietenei?
Exact, nici salariatului nu i-a venit să creadă … Șoțul și prietena se intitulau POPONEȚ oamnei buni… Numele de familie era PO-PO-NEȚ!!!

Și da, salariatul model și carismatic și-a arătat posteriorul unor clienți care veniseră la respectivul SRL să cumpere ceva și nicidecum să vadă un salariat model cum se bate cu palma peste dos în biroul șefului!

Faza și mai tare: nici șeful nu știa cum o chema pe prietena pe care nu o mai văzuse din copilărie… Nu vă mai scriu cum a reacționat șeful pentru ca isteria nu se poate descrie în cuvinte…

Am râs cu lacrimi de crocodil și ori de câte ori ne aducem aminte de “poponeț” râdem la fel de bine. :O)

ș-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea mea.

Care a fost cea mai mare gafă a ta? :O)

offline coach

  • Sincer, am una nu mai haioasa, dar cu siguranta mai grava, in care un angajat ii trimite sefului un mesaj din greseala, mesaj in care…il injura!!! Continuarea numai in privat… ;)

    Razvan

    11 decembrie 2012

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment

CommentLuv badge
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our Feed