Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Video

Cum îți câștigi credibilitatea?

O funcție nouă, un rol nou, o promovare sau chiar o schimbare de job sunt doar câteva exemple care ne pun în situația de a fi nevoiți să ne câștigăm credibilitatea colegilor, partenerilor, colaboratorilor sau a echipei.

Pentru cei cu experiență poate fi un lucru ușor. Au avut ocazia să testeze abordări diferite în timp, iar acum doar trebuie să le adapteze în funcție de noul context.
Pentru cei care sunt pentru prima dată în această ipostază am un sfat:

“Când ești în situația în care trebuie să fi eficient dar nu ai la indemână solutia potrivită, nu poți rezolva acest gen de situații doar fiind tu sau comportându-te natural. Poți încerca în schimb abordări care nu sunt tocmai “naturale” pentru tine și poate nici nu te fac să te simți confortabil, dar trebuie să le aplici dacă vrei să deții controlul. Cu timpul vei ajunge să ai experiență și îți vei croi un stil după chipul și asemnarea ta care te va face cel mai bun!”

Iată un exemplu cât se poate de concret:

Gaining credibility in a new Role

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment

CommentLuv badge
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our Feed