Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

În loc de bilanț, un gând bun…

Este important că “resetăm contorul” în ficare zi de 31 Decembrie…

Mie îmi dă un sentiment plăcut și parcă mă simt ușurat într-un fel; aștept ora 24:00 din noaptea de 31; este bucurie amestecată cu optimism și speranță că anul care vine va fi mai bun decăt cel care tocmai se încheie.
Îmi trec prin minte tot felul de planuri, idei, lucruri pe care vreau să le pun în aplicare în anul următor… multe dintre ele sunt un “deja vu”; au fost și acum un an și acum doi ani pe o listă, nasol, nu? … (mă consolez cu gândul că nu erau așa de importante)

Toată euforia asta se consumă în prima săptămână din Ianuarie când mă trezesc în mijlocul evenimentelor și constat că de fapt nu am resetat cum trebuie niciun contor… deși exersez operațiunea asta de peste 20 de ani. La naiba!
Lucrurile sunt exact așa cum le știu și cum le-am lăsat. Poate chiar asta este problema… că acest sentiment mă încearcă doar o dată la 12 luni. Nu m-am învățat minte și recunosc, sunt destule momente în care mă trezesc spunându-mi… “lasă că de la anu’ lucrurile vor sta altfel”… și eu sunt curios ce o să iasă!

Pâna una-alta sunt recunoscător pentru ceea cea am realizat până acum pe plan profesional, dar mai ales sunt recunoscător pentru realizările din plan personal; cât despre viitor… vom vedea cum se vor rândui lucrurile; bucuroși le-om duce toate…

Vouă celor care citiți aceste rânduri vă doresc să aveți parte de un an de excepție și vă doresc ce-mi doresc și mie:

Să aveți MINTE, SĂNĂTATE și NOROC!

offline coach

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment

CommentLuv badge
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our Feed