Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Articles

Banc | Numai 7s norocoase

Era o zi banală de sâmbătă. Omul nostru, Ion, se trezește pur și simplu’ așa cum face el în fiecare zi de sâmbătă. La un moment dat, privește ceasul și realizează că era ora 07:07′:07″. Nimic special, ce coincidență!…
Mai stă Ion așa puțin pe gânduri când deodată îi pică ochii pe calendar și constată mega surprins că s-a trezit la ora 07:07′:07″ în data de 07.07.2007

Părea incredibil, ciudat chiar.

Începe el să facă niște conexiuni în creierul lui și realizează că locuiește într-un bloc care are adresa Str. Speranței, Nr. 7, iar el stă la etajul 7, apartamentul 77… Wow.

Puțin bulversat se îmbracă frumos, coboară în fața blocului, unde, stupoare, linia de transport în comun care oprea în acea stație era linia… 7.

Este chiar prea mult… Zice Ion cu voce tare.
Fără să mai stea pe gânduri, se urcă în autobuzul nr. 7 și coboară exact și fix la a 7-a stație.

Ce credeți că găsește Ion la 7-a stație?
Un hipodrom.
Culmea, fix și exact când a coborât din autobuz, aude crainicul hipodromului anunțând că în 7 minute începe cursa de cai cu numărul 7… !!??!?!

Emoțiile îl cuprind pe omul nostru, aleargă spre ghișeul unde se fac pariurile, scotocește prin toate buzunarele și CULMEA culmilor, pariază toți cei $777 pe care îi avea la el ( incredibil) pe calul numărul … 7!

Este chiar paranormal, gândea Ion cu voce tare.
Începe cursa 7 și STUPOARE, calul lui Ion a terminat cursa pe poziția … 7…

:) deci? Ne simțim cu toții norocoși? Facem un “all in”? :)

offlinecoach

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment

CommentLuv badge
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our Feed