Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Articles

Percepția de a fi… ieftin

Îmi place genul acesta de articole: “Războiul de la raft: care este cel mai ieftin hipermarket din Romania“. Wow! Formularea Hipermarket ieftin pentru mine este pleonasm, dar în fine, dăm click să citim articolul, să ne informăm.


Și culmea chiar aflăm cine este cel mai ieftin hipermarket: kaufland. Dar cu un mic amendament: clasamentul a fost întocmit în baza unui STUDIU, evident, realizat INDEPEDENT, evident, de către niște SOCIOLOGI, evident, care au ca și obiectiv informarea corectă a populației, firește. DAAAR atenție, studiul NU are la bază o comparație de prețuri, pe anumite categorii, sau branduri ci doar PERCEPȚIA câtorva sute de clienți care au fost întrebați: care credeți că este cel mai ieftin magazin, ha? Toți au răspuns în cor Kaufland, Kaufland! ( toți toți, cu excepția celor din București care probabil au auzit exclusiv de Carrefour și Cora – de fapt bucureștenii nici nu au fost băgați în seamă pentru că stricau clasamentul și studiul).

… ce păcat că nu pot să râd pentru că am buzele crăpate!

        

 

 

 

 

offline coach

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment

CommentLuv badge
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our Feed