Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

1, 2, 3, … n – “Amprente”.

Sursa foto = click foto

Cât timp îi trebuie unui MANAGER să descopere cât de importantă este ECHIPA în activitatea de zi cu zi?

? Cât timp îi trebuie unui DIRECTOR să observe că “ăia” care mișună prin birouri și “alea” de care se împiedică din când în când sunt … oameni!

Cât timp îi trebuie unui ȘEF să realizeze că “formare profesională” nu este atunci când “ștergi pe jos” cu cineva în timpul unei discuții și nici atunci când calci în picioare pe cineva demonstrând că … ce?

? Cât timp îi trebuie unui “PATRON” să conștientizeze că a comunica, a discuta, a te consulta… nu sunt comportamente care îți știrbesc autoritatea, nu îți pun în pericol scaunul, nici nu îți dăunează statutului și nici nu te fac mai puțin de director … “decât” ești!

? Cât timp îi trebuie unui CONDUCĂTOR să înțeleagă că a lucra în echipă nu înseamnă să stea toți salariații cu mâna pe aceeași “sapă” ci înseamnă ca fiecare membru al echipei să își facă foarte bine și cu responsabilitate treaba … adică să fie lăsați să își facă treaba!

Răspuns: unora foarte puțin, altora foarte mult, cîtor-va …”o viață” profesională!

Teoretic, odată cu trecerea timpului, chiar și directorii dobândesc experiență, învăță din greșeli (căci doar UNUL este fără de păcate), învață de la alții, experimentează și își formează un stil de muncă, se dezvoltă, se adaptează, inovează, își pun amprenta pe unde trec prin ceea ce fac și prin modul în care acționează … sau cel puțin așa ar trebui, părerea mea!

Practic, privește în jur; este plin de amprente… care mai de care!  :O)

Concluzie: deși acest job nu este pentru oricine, oricine poate ajunge să facă acest job!

Care sunt criteriile tale și unitățile de măsură pentru SUCCES?

offline coach

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment

CommentLuv badge
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our Feed