Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Video

Este o chestiune de Principii

Credeți că o companie ca și Apple a ajuns acolo unde este datorită modelului de management CLASIC?
Credeți că Apple ar putea supraviețui fără INOVAȚIE la toate nivelurile?

Credeți că succesul Apple se datorează “birocrației” excesive și “raportarilor” zilnice, presiunii excesive și controlului “echipei de conducere”?… Este adevărat… încrederea NU exclude controlul iar performanța pune presiune pe jucători, evident. Dar pentru asemenea rezultate  DUPĂ viziunea “patronului” eu cred că fundamental este modelul de managenemt, cultura organizațională și principiile după care este condusă o afacere.

Încredere, Egalitate, Misiune, Transparență, Comunitate, Egalitate, Autonomie, Dragoste.

Fără promovarea acestor principii NU cred că cineva se va putea înconjura de oameni cu adevărat valoroși. Fără aceste principii NU cred că poți întreține un mediu destins, relaxat în care toată lumea să lucreze la capacitate maximă! Peste tot unde veți descoperi aceste principii promovate veti întâlni afaceri de succes.

Fragmentul din interviul de mai jos este o confirmare că pentru a reuși cu adevărat trebuie să gândești și să acționezi… “în afara cutiei”.

offline coach

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment

CommentLuv badge
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our Feed