Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Articles

Fără regrete, vă rog!

Atunci când pornești de la munca de jos și urci în “clasament” treaptă cu treaptă (NU cu scările rulante sau cu macaraua), tratezi toate oportunitățile profesionale care ți se ivesc cu maximă seriozitate. Le analizezi, le cântărești și decizi. Aduni informații din stanga și din dreapta, treci în revistă plusurile și minusurile, pui condiții, cântărești argumete, faci calcule și spui DA sau NU.

În timp, vei afla dacă a fost o decizie inspirată. Certitudini NU vei avea niciodată (nu poți avea astfel de pretenții)… doar premise care te pot conduce spre un scenariu favorabil sau mai putin favorabil. In general lucrurile depind în foarte mare măsură de noi, așa că, dragilor, curaj, schimbarea face bine din foarte multe puncte de vedere.

De fiecare dată trebuie să alegem “ceva” și să renunțăm la altceva… nu le putem avea pe toate. Important este ca din moment ce ai ales, să mergi înainte pe drumul ales. Fără regrete, fără pareri de rău, fără comparații și introspecții gen “oare cum ar fi fost dacă aș fi decis altfel”… (probabil nu vei afla niciodată).

Indiferent de alegerile făcute, drumul poate fi presărat cu imprevizibil și neprevăzut, respectiv cu “surprize” pregătite de “organizatori”. Ai ghicit, de aceea se numește neprevăzut, pentru că nu poate fi prevăzut :O). Și, între noi fie vorba, surprizele astea sunt cele mai aiurea pentru că atunci se activează introspecția de care spuneam și mai nasol este că începi să ai momente în care să te îndoiești de decizia pe care ai luat-o. La pachet cu aceste sentimente posibil să vină un “bonus”: neîncrederea iar de la un moment dat este posibil să începi să nu mai ai așteptări… Să fie toate acestea semne că a venit timpul pentru o nouă schimbare?

Probabil, va fi doar o chestiune de timp și de  oportunitate…

offline coach

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment

CommentLuv badge
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our Feed